Najčastejšie značky, ktoré majú v ponuke tieto produkty zahŕňajú COUNTRY LIFE, Vitanella, MORAVOSEED CZ, Lomeo, Merkury Market, PROBIO, STRiPS CHiPS, GREEN APOTHEKE, PRO-BIO obchod.spol. s r.o., Rapunzel, Allnature, Auga, ORION, PLASMON, SEMIX, VanaVita, Health link, ORION domácí potřeby, Wolfberry, BioHarmonie, HERMIA, Nutram, Najtelo, Dennree alebo 3Pagen. Všetky značky
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred