Najčastejšie značky, ktoré majú v ponuke tieto produkty zahŕňajú COUNTRY LIFE, Vitanella, MORAVOSEED CZ, Lomeo, Merkury Market, PROBIO, STRiPS CHiPS, GREEN APOTHEKE, PRO-BIO obchod.spol. s r.o., Allnature, Rapunzel, Auga, ORION, PLASMON, SEMIX, VanaVita, Health link, ORION domácí potřeby, Wolfberry, BioHarmonie, HERMIA, Nutram, Najtelo, Dennree alebo 3Pagen. Všetky značky
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a