Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený - popis produktu

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large, zelený 85049 nádobka na uloženie saponátu a kefy - konzolka na zavesenie a sušenie vlhkých utierok - dierovaný odkvapkávač pre hubku - Veľkosť 30.5 x 13 x 14.2 cm Výrobca: JOSEPH JOSEPH JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large - novinka 2015 - väčšia varianta kuchynského stojančeku Caddy ™ Sink Tidy. Caddy ™ je veľkým pomocníkom pre správnu organizáciu umývacieho priestoru pri kuchynskom dreze. Hlavný odkladný priestor stojane je určený na uloženie saponátu a kefy. Integrovaná konzolka slúži na zavesenie a sušenie vlhkých utierok. Dierovaný odkvapkávač je odkladnú plochou pre špongiu. Odpadová voda sa kumuluje v spodnej miske. Pre ľahšie čistenie je možné stojan Caddy ™ ľahko rozobrať. Výrobok je možné umývať v umývačke. Veľkosť: 30.5 x 13 x 14.2 cm. Dodávané v papierovej darčekovej krabici.

Produkt Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený patrí do skupiny produktov Umývacie prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený - parametre produktu

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený - história ceny a dostupnosti

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený - ďalšie zaujímavé produkty

Stojanček na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Large bielo/ zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?