Stojan na šperky strom RD41341, čierny

Stojan na šperky strom RD41341, čierny

Stojan na šperky strom RD41341, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na šperky strom RD41341, čierny - popis produktu

Elegantný šperkový stromček vyrobený z pevného kovuStojan na bižutérny stromček svojim hravým vzhľadom rozbúcha ženského a dievčenského srdca. Vaše obľúbené šperky ako náhrdelníky a náušnice chýbajú miesta na početných ratolestiach. Hodinky, brošne alebo prívesky môžete umiestniť na praktickú šperkovnicu. Ušľatilý stromčekový dizajn z držiaka na retiazku dekoratívny doplnok v potrebnom množstve či spálni aj bez množstva šperkov. Už nikdy nehľadajte: So stojanom na šperky budete mať svoje poklady vždy na oči.Držiak na šperky s poličkouJasné zaveste retiazky, náušnice, náramky a prsteneElegantné prevedenie v tvare stromčeka s malými vtáčikmiVeľa miest pre všetky vaše obľúbené kúsky vďaka množstvu konárovS praktickou doskou na šperky na odkladanie hodiniek a ďalších vecíStrom a škrupina sú rýchlo zoskrutkovanéStojan na šperky v detaileRozmery V x Š x V: cca 30 x 16 x 15 cmDĺžka konára: cca 1 až 4 cmPodnos na šperky V x V: cca 2,5 x 15 cmHmotnosť: cca 340 gMateriál: zinokV rôznych farbáchrozsah doručenia1x stojan na šperky vo farbe podľa vlastného výberuRd 10041341

Produkt Stojan na šperky strom RD41341, čierny patrí do skupiny produktov Stojany na šperky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojany na stromček od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na šperky strom RD41341, čierny - parametre produktu

Stojan na šperky strom RD41341, čierny - história ceny a dostupnosti

Stojan na šperky strom RD41341, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na šperky strom RD41341, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?