Stojan na šperky TREE, fialový

Stojan na šperky TREE, fialový

Stojan na šperky TREE, fialový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na šperky TREE, fialový - popis produktu

Strom - stojan na šperky Dekoračný, originálny a  dizajnovo prepracovaný stromček na šperky! Nielen praktický doplnok slúžiaci k usporiadaniu šperkov, ale aj pekný dekoračný prvok. Originálne a nádherne spracovaný stojan na šperky a iné drobnosti. Náušnice alebo náramky možno zavesiť na jednotlivé vetvy stromčeka. Šperky tak dostanú poriadok, kedy ich budete mať usporiadané a prehľadne zrovnané na jednom mieste. Strom na šperky má aj dekoračnú funkciu! Všade bude vyzerať dobre, či už v kúpeľni, obývačke alebo spálni. Vhodný nielen na šperky, ale tiež napríklad na okuliare, hodinky alebo kľúče. Technická špecifikácia: Materiál: plast Rozmery: výška 29 cm x šírka 26 cm jednoduché zostavenie Vhodné na šperky a iné drobnosti Plní tiež dekoračnú funkciu

Produkt Stojan na šperky TREE, fialový patrí do skupiny produktov Stojany na šperky, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na stromček v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na šperky TREE, fialový - parametre produktu

Stojan na šperky TREE, fialový - história ceny a dostupnosti

Stojan na šperky TREE, fialový - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na šperky TREE, fialový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?