Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 - popis produktu

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 Sada 2 ks Čierna a biela Nadčasový dizajn S bižutérnou miskou Stojan na šperky a náušnice Strom Rozmer H x Š x D: cca 28,5 x 14,5 x 9,5 cm Dĺžka vetvy: cca 2 až 7 cm Rozmery miska na šperky H x Š x D: približne 1,5 x 9,5 x 9,5 cm Vyrobené z akrylu Hmotnosť na strom: cca 90 g V čiernej a bielej farbe Okrasné stromy v čiernej a bielej farbe Kvôli ich jednoduchému a modernému dizajnu sú stojany na šperky strom pekným a praktickým doplnkom. Vaše šperky sú uložené prehladne v stojane. Malé príslušenstvo, ako napríklad spony alebo krúžky, nájdu svoje miesto v integrovanej mise na šperky. Dizajn stromu sa hodí do jednoduchého a hravého prostredia. Držiak na šperky je tiež ideálny ako darček pre ženy a dievčatá, voliteľne ho možno použiť so slučkami a ako vianočné dekorácie Dva okrasné stromy v čiernej a bielej farbe Šperky vždy na prvý pohľad - držiak na retiazky, náušnice, náramky atď. V spálni, kúpeľni alebo obývacej izbe je dekoratívny prvok Používajte samostatne alebo v súprave - produkt pre niekoľko miestností dodávka 1x stojan na čierne šperky v jednotlivých častiach (bižutéria, pobočky) 1x biely stojan na šperky v jednotlivých častiach (bižutéria, pobočky)   rd: 10026569.260  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na šperky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 - parametre produktu

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 - história ceny a dostupnosti

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na šperky a náušnice Strom, sada 2ks RD6569 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?