Star Brite Teak Cleaner 3785ml

Star Brite Teak Cleaner 3785ml

Star Brite Teak Cleaner 3785ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Star Brite Teak Cleaner 3785ml - popis produktu

Premium Teak Cleaner je najrýchlejší a najjednoduchší spôsob čistenia teakového a iného jemného dreva, ktorý ich pripraví na mastenie. Bezpečne odstráni staré oleje a škvrny bez potreby brúsenia. Čistí bez tvrdých kyselín alebo neutralizátorov. Ľahko sa používa a dosahuje vynikajúce výsledky na teakovom a inom jemnom dreve. Vlastnosti produktu: Bezpečná a ľahko použiteľná receptúra. Čistí teak a iné jemné drevo. Odstraňuje škvrny a zvetrávanie. Používa sa ako prvý krok pri obnove šedého zvetraného teaku. Po vyčistení nie je potrebné brúsiť. Nezvyšuje zrno dreva. Čistí teak bez tvrdého trenia. Ideálne na použitie na teakovom nábytku a domácich palubách. Nepoškodí laminát ani lakované povrchy. Pripravuje jemné drevo na mastenie a tesnenie. Neobsahuje žiadne nebezpečné kyseliny. POZNÁMKA: Rozliaty a kvapkajúci materiál okamžite opláchnite z povrchov, ktoré sa nemajú ošetrovať. Zabráňte kontaktu s tkaninami. Objem: 3,79 L Krajina pôvodu: USA

Produkt Star Brite Teak Cleaner 3785ml patrí do skupiny produktov Čističe podláh, patrí pod značku Star Brite, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Star Brite Teak Cleaner 3785ml - parametre produktu

Star Brite Teak Cleaner 3785ml - história ceny a dostupnosti

Star Brite Teak Cleaner 3785ml - ďalšie zaujímavé produkty

Star Brite Teak Cleaner 3785ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?