Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L - popis produktu

Rýchlo a ľahko odstraňuje jemné škrabance z plastových okien lodí, karavanov, čelného plexiskla motocyklov, z plastových kokpitov lietadiel, z akrylátových umývadiel, sprchových kútov, z plastových svetiel automobilov, z mobilných telefónov, z plastových krytov prístrojových dosiek a z ďalších podobných miest. Ideálny prípravok pre rozjasnenie už matných / hmlistých povrchov, obrysových svetiel a reflektorov. Čistí tiež škvrny, soľné nánosy a farebné povrchové škvrny. Jednoduché použitie - nanesie sa na škrabanec a vyleští. Použiteľný ako prvý krok pri obnovení porušeného plastu. Ako druhý krok sa odporúča použiť 87308 Leštidlo plastových materiálov. 237 ml Objem: 237 ml Krajina pôvodu: USA

Produkt Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L patrí do skupiny produktov Čističe na okná, vyrába ho značka Star Brite, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čističe okien od značky Star Brite, nájdete ho u predajcu Muziker.sk.

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L - parametre produktu

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L - história ceny a dostupnosti

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L - ďalšie zaujímavé produkty

Star Brite Clear Plastic Restorer 0,237L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?