Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L - popis produktu

Zlatý teakový olej je vynikajúci konzervačný povrchový náter pre morský teak a iné jemné drevo pri použití výnimočných prírodných olejov, ktoré sú ďalej prispôsobené a chemicky modifikované, čím vytvárajú polyméry s vysokou molekulovou hmotnosťou, odolávajúce dlhodobému pôsobniu slanej vody a drsného počasia. Špeciálne technologické prísady sa pridávajú, aby chránili drevo pred slnečným poškodením UV žiarením. Výsledkom je konečné spracovanie pre maximálnu ochranu a krásu teakových povrchov. Ideálne na použitie na všetkých jemných drevených plochách a palubách. Vlastnosti: extra dlhotrvajúca ochrana teaku, dáva prírodnú teplú zlatú farbu, jednoduché použitie, rýchle sušenie, obsahuje ultrafialové absorbéry odolávajúce poveternostným vplyvom, vydrží 4 až 6 krát dlhšie ako štandardné teakové oleje, tiež ideálny na použitie na teakový nábytok a iné jemné drevo, ultra-rafinovaný olej, polyméry a UV inhibítory poskytujú dlhotrvajúcu ochranu a krásu, skrášľuje prirodzené drevo a farbu teaku, preniká hlboko do štruktúry a obsahuje UV inhibítory na ochranu proti účinkom vysúšania Sun, ľahko sa aplikuje. Objem: 473 ml. Objem: 473 ml Krajina pôvodu: USA

Produkt Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L je možné nájsť medzi produktmi v skupine Olejové farby, patrí značke Star Brite, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čističe podláh, patrí pod značku Star Brite, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L - parametre produktu

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L - história ceny a dostupnosti

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L - ďalšie zaujímavé produkty

Star Brite Premium Golden Teak Oil 0,5L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?