Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela - popis produktu

Podprsenka na každý deň - optimálna podpora pre každodenné aktivity Bavlnená podprsenka je ideálna na bežné aj športové každodenné použitie. Má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a nízku podporu, ktorá sa hodí na menej intenzívne cvičenie, ako je joga, pilates alebo každodenné aktivity. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je podprsenka elastická a pohodlná pri nosení. Dámska športová podprsenka je vyrobená v 93 % z bavlny, preto je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Vďaka prísade elastanu (5%) je materiál elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Zaokrúhlený výstrih. Model bez polstrovania a vložiek. Nenastaviteľná guma pod poprsím prináša správnu podporu a priliehavosť k telu. Boxerský výstrih na chrbte poskytuje voľnosť pohybu. Tenké nenastaviteľné ramienka. Súčasťou balenia sú 2 kusy. Dámska basic podprsenka - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu nízka podpora poprsia obsah balenia - 2 kusy, produkt je vyrobený v 93% z bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom zaokrúhlený výstrih model bez polstrovania a vložiek guma pod poprsím poskytuje správnu priliehavosť k telu boxerský strih v chrbtovej časti tenké nenastaviteľné ramienka

Produkt Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámska bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii biela, bílý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela patrí do skupiny produktov Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je biela, bílý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaPodprsenky, Bielizeň, Dámske podprsenky, Dámska bielizeň, Športové podprsenky
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela - história ceny a dostupnosti

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bavlnená podprsenka na každodenné použitie (2 balenia) - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?