Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá - popis produktu

Jogová kolekcia DELIGHTS OF MEDITATION je určená ženám, ktoré hľadajú pokoj, rovnováhu, pohodu a relaxáciu. Farebnú paletu tvoria farby ako béžová, svetlofialová, hnedá a čierna. Strihy v kolekcii sú pohodlné, elastické a neobmedzujú pohyb. Použili sa mäkké a priedušné materiály. Modely tejto línie sú určené na tréning v interiéri aj exteriéri. Jogová podprsenka - pohodlie a stabilita, ktoré potrebujete v každej fáze tréningu Oblečenie určené na jogu bolo technologicky prispôsobené pre začiatočníkov a pokročilých. Správne oblečenie vám umožní sústrediť sa na dych, polohu tela a meditáciu a podporuje hlbšiu koncentráciu. Pružné, dobre priliehajúce materiály a priedušné, rýchloschnúce vlákna zaručujú pohodlie a voľnosť pohybu počas každého tréningu. Má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a nízku podporu, ktorá sa hodí na menej intenzívne cvičenie, ako je joga, pilates alebo každodenné aktivity. Vďaka rebrovanej interlokovej väzbe je tkanina odolná, ale zároveň mäkká, pohodlná a pohlcujúca vlhkosť. Dámska športová podprsenka na jogu je vyrobená z recyklovaného materiálu - 77% recyklovaného polyamidu. Vďaka prísade elastanu (9%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Dámska podprsenka na cvičenie má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Model s mäkkými, odnímateľnými košíčkami. Široký elastický lem pod poprsím bez možnosti regulácie poskytuje oporu a priliehavosť. Tenké ramienka s nastavením dĺžky. Dvojitá vrstva látky na poprsí poskytuje lepšiu nepriehľadnosť. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Pozrite si: Ako si vybrať športovú podprsenku? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Príručka: Druhy jogy - aký druh jogy si vybrať? Dámska podprsenka na jogu - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-L strih: slim, ktorý prilieha k telu nízka podpora poprsia produkt vyrobený z recyklovaného materiálu - 73% recyklovaného polyamidu mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (9%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká a odolná interloková pletenina s rebrovanou textúrou zaokrúhlený výstrih mäkké, odnímateľné vložky elastická lem pod poprsím poskytuje správnu priliehavosť k telu -tenké nastaviteľné ramienka dvojitá vrstva látky na poprsí poskytuje lepšiu nepriehľadnosť ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá patrí do skupiny produktov Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá - parametre produktu

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá - história ceny a dostupnosti

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska jogová podprsenka s nízkou podporou poprsia - hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?