SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová - popis produktu

Vrchné cyklistické kraťasy Cliff Giara ti poskytnú vysoký stupeň komfortu počas dlhého šliapania do pedálov aj po zosadnutí zo sedla. Sú vyhotovené z obojsmerne strečového materiálu s DWR úpravou, ktorá odpudzuje vodu a nečistoty z povrchu kraťasov. Na prednej strane sa nachádza trojica vreciek zabezpečujúcich dostatok miesta na odloženie si všetkých potrebných vecí. Vlastnosti kraťasov voľný strih pás so zadou elastickou časťou a putkami na opasok  vpredu rázporok so zipsom  dve predné otvorené vrecká vrecko so zipsom na ľavom stehne reflexné prvky Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je oranžová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je oranžová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určenieunisex
KategóriaNohavice, Kraťasy, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťM
Farbaoranžová
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - CLIFF GIARA - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?