SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna #9344138

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna #9344138

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna #9344138

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna - popis produktu

Vrchné cyklistické kraťasy Sky Rider Giara ti poskytnú vysoký stupeň komfortu počas dlhého šliapania do pedálov aj po zosadnutí zo sedla. Sú vyhotovené z obojsmerne strečového materiálu s DWR úpravou, ktorá odpudzuje vodu a nečistoty z povrchu kraťasov. Na prednej strane sa nachádza trojica vreciek zabezpečujúcich dostatok miesta na odloženie si všetkých potrebných vecí. Vlastnosti kraťasov voľný strih pás so zadou elastickou časťou a putkami na opasok  vpredu rázporok so zipsom  dve predné otvorené vrecká vrecko so zipsom na ľavom stehne reflexné prvky Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti 2XL, M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna #9344138 patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, M, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti 2XL, M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Kraťasy, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
Veľkosť2XL, M
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke bez trakov - SKY RIDER GIARA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?