SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna #9388079

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna #9388079

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna #9388079

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna - popis produktu

Zimné cyklistické nohavice Total Comfort boli vytvorené pre tých, ktorí radi jazdia aj v chladných jesenných mesiacoch a miernej zime. Okrem hrejivých materiálov obsahujú neuveriteľne pohodlnú, cyklistickú vložku a priedušné, zateplené traky. Pre ľahšie obliekanie/vyzliekanie majú v spodnej časti kvalitné YKK® zipsy. Lepšiu viditeľnosť na ceste podporujú reflexné prvky a logá. Vlastnosti cyklo nohavíc Thermodrytex Double materiál pre výbornú priedušnosť, hrejivosť a komfort štvorité stehy dierkované traky z hrejivého materiálu v dolnej časti vodeodolný materiál NoRain pre ochranu pred zašpinením nová, vylepšená cyklovložka Total Comfort členkové YKK® camlock zipsy reflexné prvky na lýtku reflexné logá Sportful teplotný rozsah: 2°C a viac Total Comfort cyklovložka Najviac polstrovaná cyklistická vložka od Sportfulu je charakteristická plynule meniteľnou výplňou až do hrúbky 18 mm, ktorá je z uretánovej peny s uzatvorenými komôrkami. Každý detail bol vytvorený nato, aby zvýšil pohodlie, eliminoval trenie a udržoval sucho. Táto cyklovložka je určená pre každého cyklistu, ktorý potrebuje vložku s maximálnou ochranou. Špeciálne je vhodná pre cyklistov, ktorí často nejazdia dlhé trasy. ThermoDrytex Double materiál Najtechnickejší materiál od ThermoDrytex-u. Vrchná časť je z nylonu, pričom vnútornú vrstvu tvorí dutinkové, flísové jadro. Maximálna izolácia a odvod vlhkosti je zabezpečený vďaka obojsmernému nasiakavému efektu. Vonkajší povrch je ošetrený vodeodolnou úpravou. Najteplejšia tkanina s najlepšou nasiakavosťou od ThermoDrytex-u. NoRain Thermal materiál Hrejivá, pružná a priedušná tkanina ThermoDrytex Plus, ktorá je pomocou nanotechnológie upravená tak, aby čo najrýchlejšie odvádzala vodu z povrchu a zabraňovala jej nasiakovaniu. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe, v ktorom jazdí Peter Sagan. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, MATERIÁL: ThermoDrytex, NoRain, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna #9388079 patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TOTAL COMFORT - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?