Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) #56943

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) #56943

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) #56943

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky Soflens Daily Disposable (90 šošoviek):Je pre vás ťažké nájsť kontaktné šošovky, ktoré by spĺňali nároky na kvalitu, spoľahlivosť aj vaše pohodlie? Osloviť by vás mohli sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb. Sférické šošovky sa používajú pri bežných očných chybách, pretože poskytujú rovnakú dioptrickú korekciu po celej svojej ploche. S najnovšími technológiami budete mať po celodennom nosení šošoviek pocit sviežich a oddýchnutých očí. Tieto jednodňové kontaktné šošovky sú určené na nosenie na dobu jedného dňa od otvorenia balenia – blistra. Kontaktné šošovky Bausch&Lomb náležia do radu SofLens. Sú určené iba pre osoby staršie ako 15 rokov. V balení budete mať 90 očných šošoviek Bausch&Lomb. Zásadné vlastnosti kontaktných šošoviek Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb zaručujú jasné videnie a maximálne pohodlie v nosení Jednodňové kontaktné šošovky nevyžadujú použitie ošetrujúcich roztokov Oči budú mať 19DK/t prístup potrebného kyslíka Ich výrobným materiálom je hydrogél Kontaktné šošovky Bausch&Lomb patria do radu SofLens Nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 15 rokov V balení budete mať 90 očných šošoviek Bausch&Lomb Komfortné nosenie kontaktných šošoviek Kontaktné šošovky Bausch&Lomb kladú dôraz na zdravie vašich očí. Kontaktné šošovky s vysokou priedušnosťou udržujú oči čerstvé a zdravé celý deň. K očiam sa tak dostane 19DK/t prístup potrebného kyslíka. Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je hydrogél. Kontaktné očné šošovky Bausch&Lomb vám ponúknu úplne nový uhol pohľadu na život. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 59 %

Produkt Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) #56943 patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Bausch&Lomb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) - parametre produktu

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

Soflens Daily Disposable (90 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?