Soflens Daily disposable (30 šošoviek) #6351064

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) #6351064

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) #6351064

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky Soflens Daily disposable (30 šošoviek):Stále hľadáte kontaktné šošovky, ktoré budú kvalitné, spoľahlivé aj pohodlné na nosenie? Potom vás zaujmú sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb. Sférické šošovky korigujú základné očné chyby a poskytujú rovnakú dioptrickú korekciu po celej svojej ploche. Najnovšie technológie prinášajú nositeľom komfort a sviežosť, ktorú potrebujú na celodenné nosenie. Tieto jednodňové kontaktné šošovky sú vhodné iba na jednorazové nosenie na dobu jedného dňa. Kontaktné šošovky Bausch&Lomb patria do radu SofLens. Tento typ je určený výhradne pre osoby staršie ako 15 rokov. V balení budete mať 30 očných šošoviek Bausch&Lomb. Hlavné prednosti kontaktných šošoviek Soflens Daily disposable (30 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb umožnia ostré videnie a poskytnú dostatočný komfort v nosení Jednodňové kontaktné šošovky sa používajú iba jeden deň Oči tak získajú 19DK/t prístup potrebného kyslíka Ich výrobným materiálom je hydrogél Kontaktné šošovky Bausch&Lomb náležia do radu SofLens Nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 15 rokov Balenie zahŕňa 30 očných šošoviek Bausch&Lomb Komfortné nosenie kontaktných šošoviek Kontaktné šošovky Bausch&Lomb boli navrhnuté a vyrábané s ohľadom na zdravie vašich očí. Kontaktné šošovky s vysokou priedušnosťou udržujú oči čerstvé a zdravé celý deň. Oči tak dostanú 19DK/t priestupnosť potrebného kyslíka. Na ich výrobu bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne hydrogél. Kontaktné očné šošovky Bausch&Lomb vám dovolia vidieť svet inak. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 59 %

Produkt Soflens Daily disposable (30 šošoviek) #6351064 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kontaktné šošovky od značky Bausch&Lomb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) - parametre produktu

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

Soflens Daily disposable (30 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?