SNUOFAN KR106 Solar Shower #8776063

SNUOFAN KR106 Solar Shower #8776063

SNUOFAN KR106 Solar Shower #8776063

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 116,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SNUOFAN KR106 Solar Shower - popis produktu

Solárna sprcha SNUOFAN KR106 Solar Shower:Solárna sprcha SNUOFAN KR106Pokiaľ je na vašej záhrade jedinou možnosťou osvieženia v letných dňoch hadica so studenou vodou, určite oceníte vylepšenie v podobe vonkajšej solárnej sprchy SNUOFAN KR106. Sprchu stačí pripojiť na záhradnú hadicu, aby sa zaistil prívod vody. Voda v nádrži sa ohrieva pomocou solárnej energie, k čomu prispieva aj čierne vyhotovenie sprchy. Poteší vás možnosťou regulácie teploty a voľbou medzi dažďovou a ručnou sprchou. Súčasťou je aj kohútik, ktorý je možné využiť na umývanie rúk či nôh. Inštalácia SNUOFAN KR106 vám zaberie zlomok času, všetko potrebné navyše nájdete v balení. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zásobník na vodu35 lNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rozmery217 × 14,5 × 18 cmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hmotnosť9 kgJednoduchý prístup k teplej vodeUmiestnite solárnu sprchu SNUOFAN KR106 na miesto, kde si dopraje slniečka a využite slnečnú energiu pre váš pôžitok z teplej vody. Sprcha SNUOFAN sa navyše stane moderným doplnkom vašej záhrady. Jednoduchým prepínam si môžete voliť medzi ručnou sprchou a dažďovou sprchovou hlavicou. Rýchlovarná kanvica s reguláciou teplotyRovnako ako doma v sprche si aj so záhradnou sprchou SNUOFAN KR106 doprajete preferovanú teplotu vody. Regulujete ju jednoducho otočením páčky. Praktický kohútikV spodnej časti solárnej sprchy SNUOFAN KR106 sa nachádza praktický kohútik, ten využijete napr. na opláchnutie nôh či rúk. Kľúčové vlastnosti solárnej sprchy SNUOFAN KR106Sprcha so solárnym ohrevom vodyAdaptér na štandardnú záhradnú hadicuRýchlovarná kanvica s reguláciou teplotyDve sprchové hlavice + kohútik v spodnej častiJednoduché prepínanie medzi vrchnou sprchovou hlavicou a ručnou sprchouZásobník na vodu 35 lJednoduchá inštaláciaRozmery 217 × 14,5 × 18 cmHmotnosť 9 kgPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty! Pridať kolotočK nákupu budete potrebovať

Produkt SNUOFAN KR106 Solar Shower #8776063 patrí do skupiny produktov Záhradné sprchy, patrí pod značku Hangzhou Snuofan Industrial.

Tento produkt nájdete v skupine Solárne sprchy od značky Hangzhou Snuofan Industrial.

SNUOFAN KR106 Solar Shower - parametre produktu

SNUOFAN KR106 Solar Shower - história ceny a dostupnosti

SNUOFAN KR106 Solar Shower - ďalšie zaujímavé produkty

SNUOFAN KR106 Solar Shower - ako nakúpiť najvýhodnejšie?