SNUOFAN KR705 Solar Shower #8776081

SNUOFAN KR705 Solar Shower #8776081

SNUOFAN KR705 Solar Shower #8776081

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 135,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SNUOFAN KR705 Solar Shower - popis produktu

Solárna sprcha SNUOFAN KR705 Solar Shower:Solárna sprcha SNUOFAN KR705Pokiaľ je na vašej záhrade jedinou možnosťou osvieženia v letných dňoch hadica so studenou vodou, určite oceníte vylepšenie v podobe vonkajšej solárnej sprchy SNUOFAN KR705. Sprchu stačí pripojiť na záhradnú hadicu, aby sa zaistil prívod vody. Voda v nádrži sa ohrieva pomocou solárnej energie, k čomu prispieva aj čierne vyhotovenie sprchy. Poteší vás možnosťou regulácie teploty. Súčasťou je aj kohútik, ktorý je možné využiť na umývanie rúk či nôh. Inštalácia SNUOFAN KR705 vám zaberie zlomok času, všetko potrebné navyše nájdete v balení. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zásobník na vodu40 lNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rozmery217 × 19 × 20 cmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hmotnosť10,7 kgNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Jednoduchý prístup k teplej vodeUmiestnite solárnu sprchu SNUOFAN KR705 na miesto, kde si dopraje slniečka a využite slnečnú energiu pre váš pôžitok z teplej vody. Sprcha SNUOFAN sa navyše stane moderným doplnkom vašej záhrady. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rýchlovarná kanvica s reguláciou teplotyRovnako ako doma v sprche si aj so záhradnou sprchou SNUOFAN KR705 doprajete preferovanú teplotu vody. Regulujete ju jednoducho otočením páčky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Praktický kohútikV spodnej časti solárnej sprchy SNUOFAN KR705 sa nachádza praktický kohútik, ten využijete napr. na opláchnutie nôh či rúk. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnosti solárnej sprchy SNUOFAN KR705Sprcha so solárnym ohrevom vodyAdaptér na štandardnú záhradnú hadicuRýchlovarná kanvica s reguláciou teplotySprchová hlavica + kohútik v spodnej častiZásobník na vodu 40 lJednoduchá inštaláciaRozmery 217 × 19 × 20 cmHmotnosť 10,7 kgPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty! Pridať kolotočK nákupu budete potrebovať

Produkt SNUOFAN KR705 Solar Shower #8776081 patrí do skupiny produktov Záhradné sprchy, patrí pod značku Hangzhou Snuofan Industrial, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Solárne sprchy od značky Hangzhou Snuofan Industrial, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

SNUOFAN KR705 Solar Shower - parametre produktu

SNUOFAN KR705 Solar Shower - história ceny a dostupnosti

SNUOFAN KR705 Solar Shower - ďalšie zaujímavé produkty

SNUOFAN KR705 Solar Shower - ako nakúpiť najvýhodnejšie?