Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé)

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé)

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) - popis produktu

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® budú tým pravým pre všetkých, ktorí dávajú prednosť športovému dizajnu. Okuliare majú odolný a pevný nylonový rám Triloid™, k nemu je upevnené odnímateľné penové polstrovanie. Výrazná čierna farba rámu potom zvýrazňuje detaily, ktoré sa v danej oblasti nachádzajú.

Okuliare sú certifikované podľa európskej bezpečnostnej normy EN.166. Jedná sa o polarizačné okuliare - to sa hodí napríklad v prípade, že sa budete pohybovať v okolí vodných plôch - vodná hladina v kombinácii s dorážajúcim svetlom totiž môže ľahko oslňovať. Ďalším plusom je potom optimálne videnie takmer za každého počasia vďaka pôsobivému kontrastu.

Tu je pre Vás prehľadná tabuľka šošoviek Wiley X.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • športový dizajn
  • silný a odolný nylonový rám Triloid™
  • odnímateľné penové polstrovanie
  • krištáľovo čierna farba rámu zvýrazňuje detaily na ráme
  • polarizačné sklá
  • optimálne videnie takmer za každého počasia
  • certifikované podľa európskej bezpečnostnej normy EN.166

Produkt Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka Wiley X®, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) - parametre produktu

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) - história ceny a dostupnosti

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) - ďalšie zaujímavé produkty

Slnečné okuliare Gravity Wiley X® – Dymovo sivé, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Dymovo sivé) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?