Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované)

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované)

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - popis produktu

Slnečné okuliare Climb Wiley X® využijete predovšetkým pri veľmi jasných svetelných podmienkach - sú teda vhodné do jasných a slnečných dní.

Len tak nejaké šošovky? Kdeže!

To, čo nás na okuliaroch zaujíma najviac, sú šošovky a ich vlastnosti. A práve v tomto smere sa okuliare rozhodne majú čím chváliť. Šošovky tohto modelu totiž spĺňajú bezpečnostné štandardy ANSI Z87.1 a EN.166 pre optickú čistotu a nárazy s vysokou hmotnosťou / vysokou rýchlosťou. Ich svetelná priepustnosť je 14 %.

Okrem toho, že šošovky umožňujú vďaka technológii jasné a ostré videnie v podstate za akýchkoľvek svetelných podmienok, je pre nich charakteristická povrchová úprava, ktorá chráni pred poškriabaním, okrem toho sa šošovky pýšia aj oleofóbnou úpravou. Tá zaisťuje vytvorenie hladšieho povrchu šošovky, čo v konečnom dôsledku vedie k ľahšiemu čisteniu - táto vrstva totiž zabraňuje priľnutiu prachu a nečistôt.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • okuliare vhodné predovšetkým do veľmi svetlých podmienok (slnečné počasie)
  • ochranu zraku aj v extrémnejších podmienkach
  • odolný rám
  • šošovky z polykarbonátu umožňujú vďaka technológii jasné a ostré videnie, a to za akýchkoľvek svetelných podmienok
  • šošovky spĺňajú bezpečnostné štandardy ANSI Z87.1 a EN.166 pre optickú čistotu a nárazy s vysokou hmotnosťou / vysokou rýchlosťou
  • priepustnosť svetla: 14 %
  • redukcia odrazov bez skreslenia farieb
  • oleofóbna úprava
  • antireflektívne šošovky
  • ochranný povlak, ktorý chráni šošovky pred poškriabaním či poškodením, zároveň predlžuje životnosť šošovky

Produkt Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) patrí do skupiny produktov Slnečné okuliare, vyrába ho značka Wiley X®, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - parametre produktu

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - história ceny a dostupnosti

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - súvisiace články v blogu

Užite si záhradu počas celého leta!

Záhrada v lete je zvyčajne po rušnej jari miestom pokoja a oddychu. Relaxovať môžete pri množstve aktivít. Je ideálne záhradu rozdeliť na zónu pracovnú a zónu oddychovú.

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - ďalšie zaujímavé produkty

Slnečné okuliare Climb Wiley X® – Captivate™ modré polarizované, Sivá (Farba: Sivá, Šošovky: Captivate™ modré polarizované) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?