Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601 - popis produktu

InnovaGoods vám ponúka tie najlepšie nové položky pre váš domov, ako napríklad teleskopickú škrabku na ľad InnovaGoods Removice 3 v 1 ! Objavte širokú škálu kvalitných produktov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, účinnosťou a inovatívnym dizajnom: Osvetlenie, organizácia, dekorácie, klimatizácia, záhrada, domáce zvieratá, upratovanie atď.Teleskopická škrabka na ľad Removice InnovaGoods 3 v 1 je perfektná na odstraňovanie ľadu a snehu nahromadeného na rôznych povrchoch, najmä na vozidlách (predné sklo, strecha, kufor, karoséria...). Je tiež veľmi užitočný v určitých vonkajších priestoroch domov alebo budov, kde sa tvorí ľad a hromadí sa sneh. Táto všestranná škrabka na ľad a odstraňovač snehu má predĺžiteľnú rukoväť a 2 odnímateľné hlavy, čo uľahčuje používanie, prepravu a skladovanie.Inovatívny, multifunkčný, teleskopický dizajn3 režimy použitia, odnímateľné hlavyDvojitá hlava škrabky na ľad: plochá a zúbkovanáOtočná hlava snehovej kefy o 360°Špeciálne štetiny, nepoškodzujú povrchyPolstrovaná, protišmyková ergonomická rukoväťVýsuvná, nastaviteľná výška pre každé použitieJednoduché použitie a manipulácia, ľahké, pohodlné a praktickéOdnímateľný, úspora miesta, jednoduché skladovanieOdstraňuje ľad a sneh na autách a exteriéroch domov atď.Táto multifunkčná škrabka na ľad sa veľmi ľahko používa, stačí postupovať podľa priložených pokynov. 2 odnímateľné hlavice (škrabka a kefa) sa ľahko zasúvajú do oboch koncov predlžovacej rukoväte. Hlava kefky má tlačidlo na uvoľnenie a otočenie o 360º. Rukoväť je možné nastaviť do požadovanej výšky, navyše jej špongiový úchop je príjemný na dotyk a umožňuje pevný úchop a komfort používania.Kefa na odstraňovanie snehu je veľmi účinná pri rýchlom a jednoduchom odstraňovaní snehu a jej štetiny nepoškodzujú povrchy. Plochá škrabka na ľad je ideálna na odstraňovanie námrazy a snehu. Zúbkovaná škrabka na ľad je ideálna na odstraňovanie námrazy.Materiál: hliník, PP, EVEModerný dizajn: Inovatívny a funkčný3 v 1: 3 režimy použitiaTeleskopický: VýsuvnýNastaviteľná výška: 65-80 cmVlastnosti: Otáčanie o 360°Protišmyková ergonomická rukoväť: Pevné uchopenieOdnímateľná hlava: OdnímateľnáJednoduchá montáž a demontáž: Objednávka a úspora miestaVlastnosti: Nepoškriabajú a nepoškodzujú povrchyMultifunkčné: Všestranné a prispôsobivéOriginálne a prenosné: Rôzne využitie a priestoryHlavné použitie: AutoJednoduché použitie: Pohodlné a jednoduché použitieĽahký a praktický: Ľahko sa prenáša a skladujePribližné rozmery: 10 x 65-80 x 12 cmV0103601

Tento produkt sa nachádza v kategórii Škrabky na ľad, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601 - parametre produktu

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601 - história ceny a dostupnosti

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601 - ďalšie zaujímavé produkty

Škrabka na ľad 3 v 1 Removice InnovaGoods 3601 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?