Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela - popis produktu

Náš skladací záhradný stan sa hodí na najrôznejšie vonkajšie akcie, ako sú predstavenia, trhy, večierky, športové akcie, svadby, grilovanie, kempovanie, festivaly atď. Strieška stanu je vyrobená z oxfordskej látky 600D potiahnutej vrstvou PVC. Vďaka tomu skvele odoláva UV žiareniu aj vode. Stan má navyše 3 bočné steny s priesvitnými okienkami, ktoré vám poskytnú plnú ochranu. Rám z nerezovej ocele s práškovým nástrekom stanu pridáva na stabilite a predlžuje jeho životnosť. Stan je možné skladať, takže sa dobre uskladňuje a preváža. Montáž je jednoduchá. Pokiaľ bude stan vystavený silným dažďom, potom ho odporúčame ošetriť impregnačným sprejom. Farba:bielakrémovámodráantracit Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oceľ s práškovým nástrekom / oxfordská látka 600D s vrstvou PVC Rozmery:šírka: 410 mdĺžka: 280 mvýška: 315 cm výška po strechu: 2,35 m Hmotnosť:21 kg,Náš skladací záhradný stan sa hodí na najrôznejšie vonkajšie akcie, ako sú predstavenia, trhy, večierky, športové akcie, svadby, grilovanie, kempovanie, festivaly atď. Strieška stanu je vyrobená z oxfordskej látky 600D potiahnutej vrstvou PVC. Vďaka tomu skvele odoláva UV žiareniu aj vode. Stan má navyše 3 bočné steny s priesvitnými okienkami, ktoré vám poskytnú plnú ochranu. Rám z nerezovej ocele s práškovým nástrekom stanu pridáva na stabilite a predlžuje jeho životnosť. Stan je možné skladať, takže sa dobre uskladňuje a preváža. Montáž je jednoduchá. Pokiaľ bude stan vystavený silným dažďom, potom ho odporúčame ošetriť impregnačným sprejom. Farba:bielakrémovámodráantracit Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oceľ s práškovým nástrekom / oxfordská látka 600D s vrstvou PVC Rozmery:šírka: 410 mdĺžka: 280 mvýška: 315 cm výška po strechu: 2,35 m Hmotnosť:21 kg

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné altány, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradná párty, patrí pod značku Vida, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela - parametre produktu

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela - história ceny a dostupnosti

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Skladacia party stan s bočnicami 3x4 m PROFI Dekorhome Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?