Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna #6820979

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna #6820979

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna #6820979

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna - popis produktu

Tento nepostrádateľný skladací stan sa skvele hodí k celému radu vonkajších udalostí, ako sú rodinné stretnutia, grilovačky, popoludňajšie pikniky, kempovanie, narodeninové oslavy a mnoho ďalších! Altánok je vyrobený z oxfordskej látky 210D so strieborným povlakom a výborne vzdoruje vode aj UV žiareniu. Blokuje totiž škodlivé UV lúče a dobre znáša vlhkosť a daždivé počasie. Prístrešok je skladací, aby sa vám lepšie skladoval a prepravoval. Rám je vyrobený z ocele, altánok je preto stabilný a má dlhú životnosť. Altánok má bočné steny, ktoré vás ochránia pred otravným hmyzom. Je tiež vybavený vstupnými panelmi pre ľahké vchádzanie. Poznámka: NIKDY tento produkt nepoužívajte za nepriaznivého počasia, napríklad počas silného vetra, hustého dažďa, sneženia, búrky a pod. Farba:bielakrémováčervenámodrásivohnedá taupeantracitčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oxfordská látka 210D so strieborným povlakom / oceľ Rozmery:šírka: 292 cmdĺžka: 292 cmvýška: 245 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.,Tento nepostrádateľný skladací stan sa skvele hodí k celému radu vonkajších udalostí, ako sú rodinné stretnutia, grilovačky, popoludňajšie pikniky, kempovanie, narodeninové oslavy a mnoho ďalších! Altánok je vyrobený z oxfordskej látky 210D so strieborným povlakom a výborne vzdoruje vode aj UV žiareniu. Blokuje totiž škodlivé UV lúče a dobre znáša vlhkosť a daždivé počasie. Prístrešok je skladací, aby sa vám lepšie skladoval a prepravoval. Rám je vyrobený z ocele, altánok je preto stabilný a má dlhú životnosť. Altánok má bočné steny, ktoré vás ochránia pred otravným hmyzom. Je tiež vybavený vstupnými panelmi pre ľahké vchádzanie. Poznámka: NIKDY tento produkt nepoužívajte za nepriaznivého počasia, napríklad počas silného vetra, hustého dažďa, sneženia, búrky a pod. Farba:bielakrémováčervenámodrásivohnedá taupeantracitčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oxfordská látka 210D so strieborným povlakom / oceľ Rozmery:šírka: 292 cmdĺžka: 292 cmvýška: 245 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné altány, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna #6820979 patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradná párty, patrí pod značku Vida, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna - parametre produktu

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna - história ceny a dostupnosti

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Party stan 3x3 m s bočnicami Dekorhome Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?