SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená - popis produktu

Viacúčelový nákrčník chráni krk, nos a pery pred chladom. Je určený na nosenie pod prilbou a v chladných dňoch materiál SIXS Carbon Underwear® eliminuje telesnú vlhkosť a potenie, čím výrazne znižuje pocit chladu; počas teplých dní rovnako eliminuje potenie a tak poskytuje dokonalý komfort. Bezšvový dizajn dáva tomuto výrobku najvyšší komfort a špičkový výkon. Nákrčník je vhodný aj na iné športové aktivity. BENEFIT: regulácia vlhkosti, odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, elastické, antistatické, VYUŽITIE: univerzálne, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: jedna veľkosť, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: Karbónové vlákna, Polypropylén, Elastomer, Carbon Underwear®, POHLAVIE: unisex

Produkt SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke SIX2, je vyrobený vo veľkosti UNI, vo farbe zelená, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Prilby, Cyklistické prilby, Nákrčníky
ZnačkaSIX2
VeľkosťUNI
Farbazelená
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená - história ceny a dostupnosti

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SIX2 Cyklistický nákrčník - TBX - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?