SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna #8942090

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna #8942090

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna #8942090

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna - popis produktu

Funkčná kukla DBX chráni krk a hlavu pred teplotnými zmenami. Je určená na nosenie pod prilbou a v chladných dňoch materiál SIXS Carbon Underwear® eliminuje telesnú vlhkosť a potenie, čím výrazne znižuje pocit chladu; počas teplých dní rovnako eliminuje potenie a tak poskytuje dokonalý komfort. Bezšvový dizajn dáva tomuto výrobku najvyšší komfort a špičkový výkon. Kukla je vhodná aj na iné športové aktivity. BENEFIT: vhodné pod prilbu, odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, ľahké, komfortné, bezšvové, VYUŽITIE: snowboarding, lyžovanie, bežkovanie, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: jedna veľkosť, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: Karbónové vlákna, Polypropylén, Polyester, Elastomer, Carbon Underwear®, POHLAVIE: unisex

Produkt SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna #8942090 patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke SIX2, je vyrobený vo veľkosti UNI, vo farbe ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna - parametre produktu

Farbašedá/čierna
Veľkosťšedá/čierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Kukly
ZnačkaSIX2
VeľkosťUNI
FarbaČIERNA, šedá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna - história ceny a dostupnosti

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SIX2 Cyklistická kukla - DBX - šedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?