SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna - popis produktu

Spodné krátke nohavice Carbon Underwear® s trakmi a dvojitou cyklo vložkou. Zdokonalený tvar trakov zabraňuje ich nepríjemnému skĺznutiu z ramien. Bezšvová tkanina poskytuje absolútne pohodlie, majú anatomický strih, materiál je maximálne priedušný a zabezpečuje efektívnu termoreguláciu. BENEFIT: s trakmi, odvádza pot, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, vetruodolné, elastické, bezšvové, anatomické, VYUŽITIE: spinning, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: penová vložka, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Karbónové vlákna, Polypropylén, Elastomer, Carbon Activewear®, POHLAVIE: pánske

Produkt SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky SIX2, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku SIX2, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky SIX2, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, šedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna - parametre produktu

Farbašedá/čierna
Veľkosťšedá/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Boxerky, Krátke nohavice, Vložky, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSIX2
VeľkosťS
FarbaČIERNA, šedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna - história ceny a dostupnosti

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SIX2 Cyklistické boxerky - SLP3 2S - šedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?