Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej #8164841

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej #8164841

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej #8164841

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,09 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej - popis produktu

Elektronická kniha Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej:Prvý prípad Sherlocka Holmesa! „Včera večer bolo v prázdnom londýnskom dome objavené telo, patriace pravdepodobne E. J. Drebberovi. Príčina smrti nejasná. Adresa uvedená v Clevelande, Ohio. Budeme vďační za akékoľvek informácie.“ Keď si polícia nevie dať rady so záhadnou vraždou, o pomoc s vyšetrovaním požiada najlepšieho amatérskeho detektíva. S doktorom Watsonom po boku sa Sherlock Holmes púšťa do odhaľovania cesty za pomstou, ktorej korene siahajú hlbšie, než sa zdá. Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej a krajiny – to všetko je pre svetoznámeho detektíva Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Pre deti upravila Stephanie Baudet.

Produkt Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej #8164841 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Fragment, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej - parametre produktu

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej - história ceny a dostupnosti

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej - ďalšie zaujímavé produkty

Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej - ako nakúpiť najvýhodnejšie?