SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os - popis produktu

AEROBIC STEP SH100 Sharp Shape je multofunkčnou pomôckou na tréning doma aj vo fiteness centre. Behom cvičenia máte možnosť nastaviť dve úrovne výšky a tým ovplyvniť náročnosť daného cviku. V základnej pozícii je aaerobic step 10 cm vysoký, po nasadení bočných blokov sa hrana posunie na vzdialenosť 15 cm od podlahy. Nášľapná časť disponuje protišmykovým povrchom, rovnako ako podstavec. Všetky časti produktu sú vyrobené z tvrdeného plastu a vďaka protišmykovým úpravám je schod pevný a bezpečný.

Produkt SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os patrí do skupiny produktov Fitness pomôcky, je v ponuke značky Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, materiál je tvrdenýplast v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tréningové pomôcky, je v ponuke značky Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, materiál je tvrdenýplast, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os je možné nájsť medzi produktmi v skupine Aerobic stepy, vyrába ho značka Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, materiálové prevedenie je tvrdenýplast, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je určený unisex.

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
Materiáltvrdenýplast
KategóriaFitness, Fitness pomôcky, Tréningové pomôcky, Aerobic stepy
ZnačkaSharp shape
Veľkosťos
Materiáltvrdenýplast
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os - história ceny a dostupnosti

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

SHARP SHAPE AEROBIC STEP SH100 Schod, , veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?