SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť - popis produktu

Aerobic step SH300 Sharp Shape je multofunkčnou pomôckou na tréning doma aj vo fiteness centre. Behom cvičenia máte možnosť nastaviť si tri úrovne výšky a tým ovplyvniť náročnosť daného cviku.V základnej pozícii je aaerobic step 10 cm vysoký, po nasadení bočných blokov sa hrana posunie na vzdialenosť 15 cm od podlahy. A v prípade, že zapojíte aj najvyššie bloky, tak sa stupienok zdvihne na 20 cm.

Produkt SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť patrí do skupiny produktov Fitness pomôcky, je v ponuke značky Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, farebný variant je ČIERNA, materiál je tvrdenýplast v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Tréningové pomôcky, je v ponuke značky Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, farebný variant je ČIERNA, materiál je tvrdenýplast, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť patrí do skupiny produktov Aerobic stepy, vyrába ho značka Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je tvrdenýplast, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je určený unisex.

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
Materiáltvrdenýplast
KategóriaFitness, Fitness pomôcky, Tréningové pomôcky, Aerobic stepy
ZnačkaSharp shape
Veľkosťos
FarbaČIERNA
Materiáltvrdenýplast
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť - história ceny a dostupnosti

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

SHARP SHAPE SH300 Aerobic step, čierna, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?