SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os - popis produktu

Táto doska od Sharp Shape BALANCE DESK využíva stredový balančný bod a okrúhlu základňu, čo z nej robí multifunkčného pomocníka na váš tréning. Cvičenie s produktom pomáha pri odstránení bolesti chrbta, spevňuje celé telo, zmierňuje únavu a svalové napätie. Zlepšite koordináciu pohybov a zapracujte na rovnováhe. Vrchná strana dosky je upravená protišmykovou úpravou, takže vás podrží aj behom náročného tréningu. A vďaka kruhu s priemerom 40 cm budete mať vždy dosť miesta na bezpečné uchopenie, či postoj.

Produkt SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os je možné nájsť medzi produktmi v skupine Fitness pomôcky, je v ponuke značky Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, farebný variant je ČIERNA, materiál je tvrdenýplast v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Základné dosky, je v ponuke značky Sharp shape vo veľkosti os, farebná verzia je ČIERNA, materiál je tvrdenýplast v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os patrí do skupiny produktov Podložky na cvičenie, patrí pod značku Sharp shape, vo veľkosti os, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie tvrdenýplast, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je dizajnovaný unisex.

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
Materiáltvrdenýplast
KategóriaFitness, Podložky, Fitness pomôcky, Základné dosky, Podložky na cvičenie, Fitness podložky, Balančné podložky, Balančné pomôcky
ZnačkaSharp shape
Veľkosťos
FarbaČIERNA
Materiáltvrdenýplast
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os - história ceny a dostupnosti

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

SHARP SHAPE BALANCE DESK Balančná doska, čierna, veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?