Sconto TV zostava GOO orech

Sconto TV zostava GOO orech

Sconto TV zostava GOO orech

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto TV zostava GOO orech - popis produktu

**TV zostava GOO** je ideálnou voľbou pre každého, kto preferuje jednoduchosť a funkčnosť, ale zároveň ocení nadčasový, prírodný vzhľad. Vyhotovená je v **dekore orechového dreva**, ktorý jednoducho zladíte s ďalším vybavením obývacej izby. Vyrobená je z laminovaného dreveného materiálu **nenáročného na údržbu**. Široká **TV komoda prakticky** kombinuje otvorené a uzatvárateľné úložné priestory. Ľavá aj pravá strana sú identické a otvárajú sa pomocou výklopných dverí. Prostredná otvorená časť obsahuje **1 priestrannú vloženú policu a otvor na kabeláž** na zadnej strane. Všetky tieto prvky spoločne vrchnou odkladacou doskou utvárajú ideálne zázemie na uloženie všetkého TV príslušenstva. Komodu podopierajú **výrazné, kónické nohy**. Nástenná časť pozostáva z **2 identických skriniek a samostatnej nástennej police**. Každá nástenná skrinka obsahuje **2 vložené police a je čiastočne uzatvárateľná**. Samostatná polica skrinky prepája a vytvára odkladací priestor na rastliny, fotografie a ďalšie dekorácie. Jednotlivé časti zostavy sú doplnené o **strieborné rúčky** pre ľahkú manipuláciu.

Produkt Sconto TV zostava GOO orech patrí do skupiny produktov Obývacie steny od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Obývacie zostavy, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto TV zostava GOO orech - parametre produktu

Sconto TV zostava GOO orech - história ceny a dostupnosti

Sconto TV zostava GOO orech - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto TV zostava GOO orech - ako nakúpiť najvýhodnejšie?