Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 269 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk - popis produktu

Ak túžite po moderne zariadenom interiéri, TV zostava ENRIQUE bude pre vašu obývaciu izbu tá pravá. Všetky vaše dekorácie sa tu budú skvele vynímať, zároveň tu nájdete aj krytý úložný priestor a miesto na TV príslušenstvo. Jednoduchý, ale atraktívny dizajn, priame línie a predná časť vo vysokom lesku rozjasnia každú obývaciu izbu moderným vzhľadom. Komoda disponuje otvorenou priehradkou, ktorá je priamo určená na vaše TV príslušenstvo. Dostatok krytého úložného priestoru nájdete v dvoch zásuvkách a za troma dvierkami. Celá konštrukcia je položená na štyroch decentných nôžkach. Miesto nad komodou a samotnou televíziou vám vyplní nástenná polica. Tu máte možnosť vystaviť si všetko, čo chcete mať stále na očiach. Skvele sa tu budú vynímať fotografie, knihy, ale aj kvety. TV zostavu ENRIQUE môžete ľubovoľne kombinovať s ďalšími prvkami z rovnomennej kolekcie.

Produkt Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obývacie steny od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie zostavy, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk - parametre produktu

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk - história ceny a dostupnosti

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto TV zostava ENRIQUE biela vysoký lesk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?