Sconto TV zostava ELIT biela

Sconto TV zostava ELIT biela

Sconto TV zostava ELIT biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 229 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto TV zostava ELIT biela - popis produktu

**Obývacia stena ELIT** vnesie do vašej obývacej izby moderný a elegantný nádych. Vyrobená je z **laminovaného drevotrieskovej dosky**, ktorá sa vám bude dobre udržiavať. Vyhotovenie **bez rúčok** pridáva na praktickosti a čistom vzhľade. **Široká TV komoda** je praktickými prepážkami rozdelená na **tri samostatné úložné priestory** ukryté za tromi samostatnými výklopnými dvierkami. Súčasťou komody je pevný **podstavec na umiestnenie televízora** a pod ním sa nachádza dostatočné miesto na TV príslušenstvo. Druhou časťou zostavy je **členitá nástenná sústava políc**. Jej súčasťou je podlhovastá uzatvárateľná skrinka s výklopnými dvierkami, menšia skrinka s otočnými dverami a množstvo otvoreného priestoru na vystavenie dekoratívnych predmetov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Obývacie steny od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Produkt Sconto TV zostava ELIT biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obývacie zostavy, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto TV zostava ELIT biela - parametre produktu

Sconto TV zostava ELIT biela - história ceny a dostupnosti

Sconto TV zostava ELIT biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto TV zostava ELIT biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?