Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna - popis produktu

Toaletný stolík ESSE sa stane moderným a elegantným doplnkom do spálne. Veľké zrkadlo pred vami nič neutají a pomôže obnoviť váš pôvab – dve bočné zrkadlové krídla sú z druhej strany vybavené háčikmi na šperky. **Bohatý úložný priestor** v podobe hlavnej dosky, troch zásuviek a jednej poličky pod zrkadlom poskytne miesto na všetky veci potrebné na skrášlenie, už nikdy tak nebudete musieť hľadať pomôcky naprieč domácnosťou. Na bočnej konštrukcii sa navyše nachádza držiak na fén a iné potreby. Stolík je vyrobený **z laminovaných drevotrieskových dosiek**, pre ktoré je typická ľahká udržiavateľnosť aj dlhá životnosť. Stabilná podnož je **z kovu**. Na pohodlné sedenie je stôl dodávaný **vrátane praktickej stoličky**. Jej kovová konštrukcia zaisťuje nosnosť až 150 kg. Komfort obstaráva čalúnený sedák potiahnutý umelou kožou. S toaletným stolíkom ESSE budete vždy pripravení vyraziť do spoločnosti.

Produkt Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna patrí do skupiny produktov Toaletné stolíky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna - parametre produktu

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Toaletný stolík ESSE svetlohnedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?