Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 159 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna - popis produktu

Elegantný a štýlový doplnok do spálne, to je toaletný stolík LINDA. Moderný dizajn vás zaujme nielen svojím prepracovaným úložným priestorom ale aj svojou jednoduchou konštrukciou. Prírodný dekor dreva s kombináciou čiernej farby je vhodný do každého interiéru spálne. Toaletný stolík ponúka jednu vysúvaciu zásuvku a výklopnú dosku s členením vnútri na všetku vašu kozmetiku alebo šperky. Nevyhnutnou súčasťou každého toaletného stolíka je zrkadlo. Tento stolík ho má na vnútornej strane výklopnej dosky, takže ju stačí otvoriť a hneď máte prístup k veciam vnútri aj k zrkadlu. Je vyrobený z laminovaného materiálu, ktorého údržba je jednoduchá. Doplňte si interiér o tento vkusný a praktický toaletný stolík LINDA.

Produkt Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna patrí do skupiny produktov Toaletné stolíky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna - parametre produktu

KategóriaToaletné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Toaletný stolík LINDA dub/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?