Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá - popis produktu

**Praktický nočný stolík NIGHT** v tmavých tónoch **s industriálnym nádychom** kombinuje **rustikálnu hnedú farbu a čierny kov**. Štýlovo tak spája atraktívny dizajn a praktický odkladací priestor k posteli. Stolík obsahuje **2 zásuvky** poskytujúce dostatok priestoru na uloženie všetkých nevyhnutností. Doplnené sú o **drobné, čierne rúčky** uľahčujúce každodennú manipuláciu. **Tiché koľajničky** vám umožňujú otvárať zásuvky bez toho, aby ste v noci rušili svojho partnera. Nad nimi sa nachádza ešte **jedna otvorená odkladacia doska**, ktorá utvára otvorený odkladací priestor nielen na povrchu, ale aj pod ňou. Vďaka priestrannému stolíku budete mať prístup ku všetkým veciam, ktoré potrebujete pred spaním aj tesne po prebudení. **Kovová konštrukcia** zaisťuje stabilitu a nohy umožňujú bezproblémové upratovanie pod stolíkom. Vyrobený je z laminovanej drevotriesky, vďaka ktorej sa vám bude ľahko udržiavať.

Produkt Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá - parametre produktu

KategóriaNočné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík NIGHT hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?