Sconto Nočný stolík RAMANA biela

Sconto Nočný stolík RAMANA biela

Sconto Nočný stolík RAMANA biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík RAMANA biela - popis produktu

Minimalistický, nadčasový **nočný stolík RAMANA** je praktickým odkladacím priestorom, ktorý kombinuje jednoduchý dizajn a funkčnosť. Stolík je vyrobený z **masívneho dreva** a obsahuje **2 praktické zásuvky**. Každá z nich je doplnená o **výrez slúžiaci ako praktická rúčka**, ktorý bez problémov nahmatáte aj po tme. Zásuvky sú ideálnym priestorom na uloženie všetkých nevyhnutností, ktoré chcete mať po ruke, ale nie priamo na očiach. Vďaka **vrchnej odkladacej doske** už nebudete musieť vstávať z postele kvôli odloženiu rozčítanej knihy, mobilného telefónu alebo okuliarov. Nočný stolík podopierajú **vysoké kónické nohy**, ktoré zaisťujú stabilitu a zároveň utvárajú elegantnejší celkový dojem.

Produkt Sconto Nočný stolík RAMANA biela patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík RAMANA biela - parametre produktu

KategóriaNočné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Nočný stolík RAMANA biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík RAMANA biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík RAMANA biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?