Sconto Nočný stolík BELLU biela

Sconto Nočný stolík BELLU biela

Sconto Nočný stolík BELLU biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík BELLU biela - popis produktu

**Nočný stolík BELLU** v klasickej bielej farbe je praktickým doplnkovým odkladacím priestorom, vďaka ktorému už nebudete musieť vstávať z postele kvôli odloženiu rozčítanej knihy, telefónu alebo poháru vody. Vyrobený je z **masívneho dreva fínskej borovice**, ktoré dodáva konštrukcii potrebnú **pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť**. Aj napriek bielej farbe, ktorá dodá miestnosti čistý vzhľad, je poznať originálna kresba dreva. **Dekoratívne frézovanie predných plôch a ozdobný pilaster** dotvára celkový vidiecky vzhľad s romantickým nádychom. Stolík je vybavený **2 zásuvkami s tichým dovieraním** a kovovými rúčkami, ktoré ľahko nahmatáte aj počas noci. **Vrchná odkladacia doska** sa postará o predmety, ktoré chcete mať po ruke tesne pred spaním a aj hneď po prebudení. Nočný stolík BELLU zaručene vnesie do vášho domova pohodu vidieka. Možno ho variabilne kombinovať s ďalšími prvkami kolekcie BELLU.

Produkt Sconto Nočný stolík BELLU biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík BELLU biela - parametre produktu

KategóriaNočné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Nočný stolík BELLU biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík BELLU biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík BELLU biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?