Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná - popis produktu

Štýlový **nočný stolík MIZU** je praktickým odkladacím priestorom k posteli, ktorý dokazuje, že nočné stolíky nemusia byť nudné. Jeho **originálny vzhľad inšpirovaný vintage** štýlom zaručene oživí vzhľad vašej spálne. Obsahuje celkom **3 praktické zásuvky** v rôznych farbách, ktoré ponúkajú dostatok miesta na uloženie všetkých nevyhnutností, ktoré chcete počas večer aj rána po ruke. **Odlišne riešené rúčky** zaisťujú jednoduchú každodennú manipuláciu. Vďaka **vrchnej odkladacej doske** už nebudete musieť večer vstávať z postele kvôli odloženiu mobilného telefónu, knihy, okuliarov a ďalších drobností. Celý stolík podopierajú **kónické nohy z práškovo lakovaného kovu**. Konštrukcia je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu **nenáročného na údržbu**.

Produkt Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná - parametre produktu

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík MIZU dub wotan/viacfarebná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?