Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá - popis produktu

S **nočným stolíkom LIVONTIR** už nebudete musieť uvažovať kam pri posteli odložiť rozčítanú knihu, telefón alebo pohár vody. Súčasťou jednoduchého a jednofarebného stolíka, ktorý je **čalúnený kvalitnou tkaninou** v sivej farbe, sú **2 zásuvky** poskytujúce dostatok priestoru na uloženie všetkých nevyhnutností, ktoré nechcete mať na očiach, ale zároveň ich potrebujete mať vždy po ruke. Zásuvky dopĺňajú **čierne rúčky**, ktoré ľahko nahmatáte aj počas noci. **Vrchná odkladacia doska** sa postará o všetky drobnosti, ktoré sa hodia tesne pred spaním a ihneď po prebudení. Celkový vzhľad stolíka dopĺňajú **nízke nôžky**. Nočný stolík je ideálnym doplnkovým odkladacím priestorom k čalúneným posteliam, najmä k rovnomennej posteli LIVONTIR.

Produkt Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá - parametre produktu

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík LIVONTIR sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?