Sconto Nočný stolík COSANO orech

Sconto Nočný stolík COSANO orech

Sconto Nočný stolík COSANO orech

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík COSANO orech - popis produktu

**Nočný stolík COSANO** v jednoduchom, nadčasovom vzhľade je ideálnym doplnkovým, úložným priestorom nielen k posteli. Konštrukcia je vyrobená z MDF drevovláknitej dosky nenáročnej na údržbu. Vybavený je **praktickou zásuvkou**, ktorá poskytuje dostatok miesta na uloženie predmetov, ktoré chcete mať po ruke, ale nie priamo na očiach. Predná plocha je doplnená o **výraznú rúčku**, ktorú ľahko nahmatáte aj počas noci. Vďaka **priestornej odkladacej doske** už nebudete musieť počas večera vstávať z postele kvôli odloženiu mobilného telefónu, knihy, okuliarov a ďalších drobností. Celú konštrukciu dopĺňajú nohy vyrobené z masívneho kaučukovníka. Tie dodávajú stolíku potrebnú odolnosť, stabilitu a zároveň umožňujú ľahké upratovanie. Vďaka neutrálnemu vzhľadu nočný stolík COSANO ľahko skombinujete s ďalším vybavením miestnosti.

Produkt Sconto Nočný stolík COSANO orech patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík COSANO orech - parametre produktu

KategóriaOrechy, Nočné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Nočný stolík COSANO orech - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík COSANO orech - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík COSANO orech - ako nakúpiť najvýhodnejšie?