Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 459 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia - popis produktu

Aj praktické veci môžu vyzerať krásne. Kuchynský ostrovček GURU vás očarí na prvý pohľad svojím surovým, masívnym vzhľadom, ale aj svojou multifunkčnosťou. Ponúka nielen viac úložného a pracovného priestoru, ale môže sa pochváliť ďalšími prednosťami: bude miestom stretnutia, kde si môžete spolu užiť varenie, poskytne miesto na skladovanie vecí, stane sa pomocníkom pri prestieraní aj upratovaní jedálenského stola. Pomocou koliesok ho ľahko presuniete, kam budete potrebovať. Kuchynský vozík je vyrobený z masívneho akáciového dreva, ktoré pochádza z kontrolovaných indických plantáží. Spracováva sa ručne, preto je každý kus úplne jedinečný. Typické pre tento druh nábytku sú priznané nedostatky dreva a ručné, hrubé spracovanie, ktoré dodáva každému kusu absolútnu originalitu. Nech už bude kuchynský ostrovček GURU plniť akúkoľvek funkciu, zaručene dodá vašej kuchyni alebo jedálni nádych exotických diaľok a vďaka kvalitnému a pevnému materiálu, bude vaším spoločníkom dlhé roky.

Produkt Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia patrí do skupiny produktov Kuchynské vozíky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia - parametre produktu

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia - história ceny a dostupnosti

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Kuchynský servírovací stolík GURU akácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?