Servírovací vozík DILIA Biela

Servírovací vozík DILIA Biela

Servírovací vozík DILIA Biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 153,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Servírovací vozík DILIA Biela - popis produktu

Servírovací vozík DILIA je úžasný doplnok, ktorý pomôže vždy, keď ho budete potrebovať. Je šikovný, moderný a hlavne praktický. Na konštrukciu bola použitá kvalitná MDF v dvoch farebných prevedení šedá alebo biela a vrchná doska je z masívneho borovicového dreva v prírodnom prevedení. Ponúka úložný priestor v podobe dvoch zásuviek s úchytmi pre ľahšie otváranie, regál uprostred je rozdelený na okienka, do ktorých môžete poskladať fľaše toho najlepšieho a najchutnejšieho vína. Po stranách je otvorený úložný priestor rozdelený policou. Určite oceníte aj držiak na poháre. Z bočnej strany vozík disponuje vešiakom na utierku. DILIA je plne pojazdná vďaka štyrom kolieskam. Dve kolieska sú s brzdami, stolík bude teda pevne a stabilne stáť, kdekoľvek ho odstavíte. P Farba:biela / prírodnásivá / prírodný Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:MDF / masívne borovicové drevo Rozmery:šírka: 100 cmhĺbka: 40 cmvýška: 85 cm Nosnosť:40 kg Hmotnosť:32,5 kg Dodávané v demonte,Servírovací vozík DILIA je úžasný doplnok, ktorý pomôže vždy, keď ho budete potrebovať. Je šikovný, moderný a hlavne praktický. Na konštrukciu bola použitá kvalitná MDF v dvoch farebných prevedení šedá alebo biela a vrchná doska je z masívneho borovicového dreva v prírodnom prevedení. Ponúka úložný priestor v podobe dvoch zásuviek s úchytmi pre ľahšie otváranie, regál uprostred je rozdelený na okienka, do ktorých môžete poskladať fľaše toho najlepšieho a najchutnejšieho vína. Po stranách je otvorený úložný priestor rozdelený policou. Určite oceníte aj držiak na poháre. Z bočnej strany vozík disponuje vešiakom na utierku. DILIA je plne pojazdná vďaka štyrom kolieskam. Dve kolieska sú s brzdami, stolík bude teda pevne a stabilne stáť, kdekoľvek ho odstavíte. P Farba:biela / prírodnásivá / prírodný Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:MDF / masívne borovicové drevo Rozmery:šírka: 100 cmhĺbka: 40 cmvýška: 85 cm Nosnosť:40 kg Hmotnosť:32,5 kg Dodávané v demonte

Produkt Servírovací vozík DILIA Biela patrí do skupiny produktov Kuchynské potreby, vyrába ho značka Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé stolíky, patrí značke Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Servírovací vozík DILIA Biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Servírovacie stolíky, patrí pod značku Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Servírovací vozík DILIA Biela - parametre produktu

Servírovací vozík DILIA Biela - história ceny a dostupnosti

Servírovací vozík DILIA Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Servírovací vozík DILIA Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?