Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus - popis produktu

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambusovýVozík je vyrobený z prírodne zrnitého bambusu, ktorý dokonale ladí s akýmkoľvek interiérom. Nie je to len príjemnou dekoráciou, ale je možné ho použiť aj rôznymi spôsobmi. Univerzálny vozík boduje či už ako mobilný príručný stolík v obývacej izbe, ako elegantný a takmer tichý servírovací vozík v jedálni či ako čajový vozík na balkóne. Kuchynský vozík je možné zložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch a odložiť ho, aby ste ušetrili miesto.Charakteristika:Univerzálny vozík: Prepravujte jedlo do jedálne alebo obývacej izby pomocou mobilného kuchynského vozíkaSkladacia: spodná polica leží voľne a dá sa ľahko zložiť, horná polica sa dá stabilizovať pomocou malých tyčí - v prípade potreby je možné vozík odložiť, aby sa ušetrilo miestoMobilné: servírovací vozík so 4 úplne pohyblivými kolieskami. 2 kolieska servisného vozíka majú brzdy - čierne plastové kolieska sa pohybujú ticho a chránia podlahuPríjemná farba: Bočný vozík je vyrobený z prírodne zrnitého bambusu. Teplé farby ladia s akýmkoľvek interiérom. Udržateľný a rýchlo obnoviteľný materiálDetaily: Vďaka držiaku môžete prepravovať a podávať naraz 3 fľaše - každá z pracovných plôch s rozmermi približne 34 x 54 cm (Š x H) s mierne vyvýšenými okrajmi váži 8 kg.Obsah:1x servírovací stolík (demontovaný)S montážnym materiálomParametre:Rozložený rozmer V x Š x H: cca 70 x 40,5 x 65 cmSkladaná veľkosť V x Š x H: cca 13 x 40,5 x 110 cmVeľkosť políc Š x H: cca 34 x 54 cmDržiak na fľašu s priemerom cca 8,5 cmNa police je možné vložiť 8 kgVyrobené z bambusuVáži približne 3,7 kgRD10022164

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus patrí do skupiny produktov Kuchynské vozíky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus - parametre produktu

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus - história ceny a dostupnosti

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynský servírovací vozík RD2164, bambus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?