SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna - popis produktu

Oficiálne nohavice s trakmi pre celkového lídra Tour de France. Sú vyrobené z vysoko elastickej, kompaktnej talianskej tkaniny s technológiou Power Compression, ktorá poskytuje strednú kompresiu bez toho, aby obmedzovala. Neuveriteľne odolné, zachovávajú si svoje vlastnosti v priebehu času. Sú vybavené špičkovou vložkou C3 s ochranným plášťom, ischiatickými gélovými časťami absorbujúcimi nárazy a ergonomickým 3D povrchom. Elastické bezšvové traky na prednej strane, ktoré zabezpečujú najvyššie pohodlie pre každého jazdca, a priedušný panel zo sieťoviny na zadnej strane. Tieto nohavice s trakmi zostanú počas jazdy vždy na svojom mieste vďaka odolnému elastickému pásu na nohaviciach s vnútorným silikónovými prvkami. Dokonale sa hodia k dresu celkovéh lídra. BENEFIT: s trakmi, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, elastické, aerodynamické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PRO TÍMY: TOUR DE FRANCE, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: C3 cyklovložka, POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Santini, veľkosť odpovedá označeniu L, farebné prevedenie je ČIERNA, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna - parametre produktu

Farbažltá/čierna
Veľkosťžltá/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSantini
VeľkosťL
FarbaČIERNA, žltá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOUR DE FRANCE 2022 - žltá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?