Rozkladací konferenčný stôl BARETTI

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI - popis produktu

Premyslený a zároveň dizajnový stôl BARETTI vás oslní svojimi možnosťami. Stôl je vhodný do menších priestorov, kde nie je miesto na samostatný jedálenský kút. Jednoduchým mechanizmom urobíte z konfrenčného stolíka priestranný jedálenský stôl až pre 6 osôb. Stôl je vyrobený z laminovanej MDF v prevedení: dub artisan s trendy čiernymi prvkami. Farba:dub artisan / čierna Materiál:MDF / kov Rozmery:šírka: 130 - 170 cmhĺbka: 65 cmvýška: 65 - 82 cm Hmotnosť:56 kg Dodávané v demonte.,Premyslený a zároveň dizajnový stôl BARETTI vás oslní svojimi možnosťami. Stôl je vhodný do menších priestorov, kde nie je miesto na samostatný jedálenský kút. Jednoduchým mechanizmom urobíte z konfrenčného stolíka priestranný jedálenský stôl až pre 6 osôb. Stôl je vyrobený z laminovanej MDF v prevedení: dub artisan s trendy čiernymi prvkami. Farba:dub artisan / čierna Materiál:MDF / kov Rozmery:šírka: 130 - 170 cmhĺbka: 65 cmvýška: 65 - 82 cm Hmotnosť:56 kg Dodávané v demonte.

Produkt Rozkladací konferenčný stôl BARETTI je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI - parametre produktu

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI - história ceny a dostupnosti

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací konferenčný stôl BARETTI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?