Konferenčný stolík MACAO

Konferenčný stolík MACAO

Konferenčný stolík MACAO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík MACAO - popis produktu

Elegantný konferenčný stôl MACAO sa bude skvele vynímať v industriálne ladenej domácnosti. Stolová doska je vyrobená z laminovanej MDF v sivom prevedení. Stojí na kovovej čiernej konštrukcii. Stôl ponúka veľkorysý odkladaciu plochu. Farba:sivá / čierna Materiál:laminovaná MDF / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 80 cmvýška: 36 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.,Elegantný konferenčný stôl MACAO sa bude skvele vynímať v industriálne ladenej domácnosti. Stolová doska je vyrobená z laminovanej MDF v sivom prevedení. Stojí na kovovej čiernej konštrukcii. Stôl ponúka veľkorysý odkladaciu plochu. Farba:sivá / čierna Materiál:laminovaná MDF / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 80 cmvýška: 36 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.

Produkt Konferenčný stolík MACAO patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík MACAO - parametre produktu

Konferenčný stolík MACAO - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík MACAO - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík MACAO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?