Konferenčný stolík CANARIA

Konferenčný stolík CANARIA

Konferenčný stolík CANARIA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík CANARIA - popis produktu

Konferenčný stolík CANARIA je vyrobený v kombinácii kovu a skla.Stôl sa skladá z hornej a spodnej dosky z tvrdeného číreho skla a konštrukcia stola je vyrobená z nerezovej ocele.Konferenčný stolík dodá svojim zaujímavým dizajnom vášmu bývaniu moderný a elegantný štýl.Farba:číra / striebornáMateriál:sklo / nerezová oceľRozmery:šírka: 45 cmhĺbka: 45 cmvýška: 51 cmHmotnosť:6 kgDodáva sa v demonte.,Konferenčný stolík CANARIA je vyrobený v kombinácii kovu a skla.Stôl sa skladá z hornej a spodnej dosky z tvrdeného číreho skla a konštrukcia stola je vyrobená z nerezovej ocele.Konferenčný stolík dodá svojim zaujímavým dizajnom vášmu bývaniu moderný a elegantný štýl.Farba:číra / striebornáMateriál:sklo / nerezová oceľRozmery:šírka: 45 cmhĺbka: 45 cmvýška: 51 cmHmotnosť:6 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Konferenčný stolík CANARIA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík CANARIA - parametre produktu

Konferenčný stolík CANARIA - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík CANARIA - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík CANARIA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?