Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft - popis produktu

Praktický konferenčný stolík TYMON 2, ktorý behom chvíľičky premeníte vďaka jednoduchému mechanizmu na priestranný jedálenský stôl pre 4 osoby. Stôl je vyrobený z laminovanej MDF a masívneho dreva v dvoch farebných variantoch: dub craft a gaštan. Stolík je možné rozložiť zo 125 cm na 163 cm a zároveň zvýšiť jeho výšku zo 60 cm na 75 cm. Farba:dub craftgaštan Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:laminovaná MDF / masívne drevo Rozmery:šírka: 125 - 163 cmhĺbka: 65 cmvýška: 60 - 75 cm Hmotnosť:29,8 kg Dodávané v demonte.,Praktický konferenčný stolík TYMON 2, ktorý behom chvíľičky premeníte vďaka jednoduchému mechanizmu na priestranný jedálenský stôl pre 4 osoby. Stôl je vyrobený z laminovanej MDF a masívneho dreva v dvoch farebných variantoch: dub craft a gaštan. Stolík je možné rozložiť zo 125 cm na 163 cm a zároveň zvýšiť jeho výšku zo 60 cm na 75 cm. Farba:dub craftgaštan Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:laminovaná MDF / masívne drevo Rozmery:šírka: 125 - 163 cmhĺbka: 65 cmvýška: 60 - 75 cm Hmotnosť:29,8 kg Dodávané v demonte.

Produkt Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft - parametre produktu

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft - história ceny a dostupnosti

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací konferenčný stôl TYMON 2 Dub craft - ako nakúpiť najvýhodnejšie?