Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna - popis produktu

Priestranná stolová LED lampa String T1 Kancelárske stolové svietidlo String T1 sa prezentuje maximálnou flexibilitou pre pracovný stôl alebo domácu kanceláriu. Vďaka trom závesom a ťahu kábla, ktorý je natiahnutý na dvoch veľkých hliníkových profiloch, možno reťazec String T1 nastaviť podľa potreby a zostane v požadovanej polohe. Prstencová hlava slúži ako dotykový spínač. Stolná LED lampa, ktorú vytvorili dvaja dizajnéri Dante Donegani a Giovanni Lauda, ponúka tie najlepšie podmienky na prácu alebo pokojné čítanie. Autori dbali na dobrú kvalitu teplých bielych LED diód, pretože sú veľmi energeticky úsporné a majú aj vysokú hodnotu CRI. Stolnú lampu vyrába taliansky dizajnérsky výrobca Rotaliana a je známy skôr jednoduchými návrhmi svojich dizajnérov s určitým nadštandardom. Preto sa tieto svietidlá výborne hodia aj na vybavenie hotelových zariadení alebo kancelárskych pracovísk.

Produkt Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Rotaliana.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Rotaliana.

Produkt Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Rotaliana.

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna - parametre produktu

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna - história ceny a dostupnosti

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Rotaliana String T1 stolná LED lampa Ag, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?